Het bedrijf

Onze manier van werken

Doordat wij veel ervaring hebben kunnen we door middel van goede comminucatie met de klant een schitterend product ontwikkelen. Voordat we dit kunnen produceren maken we eerst een ontwerp. Wanneer dit ontwerp goed gekeurd is worden er productietekeningen gemaakt door de werkvoorbereiding waarbij alle details nauwkeurig worden uitgewerkt. Vervolgens gaat deze order de werkplaats in waarbij gebruik wordt gemaakt van ons machinepark. Pas wanneer alle onderdelen de benodigde bewerkingen hebben gehad gaat één van onze meubelmakers dit meubel monteren. Na de montage komen wij met veel plezier het product bij u plaatsen.

Uiteraard bent u tijdens dit gehele proces van harte welkom zodat u kunt zien hoe uw product tot stand komt. Om dit van tevoren al een beetje duidelijk te maken hebben wij alle stappen hieronder toegelicht.

Ontwerp

Door creatief te denken in overleg met de klant zijn wij in staat om voor u een volledig ontwerp te maken. Of het nu gaat om een receptiebalie, slaapkamerkast of een volledige inrichting van een kantoor. Wij vinden het leuk om aan de hand van uw wensen een mooi product samen te stellen.

Werkvoorbereiding

Als een ontwerp goed gekeurd wordt moeten we alle benodigde materialen bestellen. Om de hoeveelheid materialen te bepalen maken we gebruik van handige software. Ook moeten er voorafgaand aan de productie tekeningen worden gemaakt die op de werkvloer duidelijk zijn. Deze zijn vaak meer gedetailleerd dan een eerste ontwerp. Als de tekeningen klaar zijn en de materialen gearriveerd kunnen we het meubel in productie nemen.

Machinepark

Door de jaren heen hebben wij ons machinepark flink uit kunnen breiden. Onze machinale staat volledig in het teken van de automatisering. We hebben een computergestuurde freesmachine waardoor we snel kunnen produceren en zonder problemen ronde vormen kunnen maken. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom gerust een kijkje nemen. 

Montage

Wanneer de onderdelen van uw nieuwe product machinaal klaar zijn, gaan we deze voorzien van meubelbeslag. We monteren de grepen, scharnieren, stelpoten en een eventuele LED-strip. Het meubel kan daarna in elkaar gezet worden. Als laatste maken we het meubel schoon en slaan we deze op totdat we bij de klant terecht kunnen om ons product te plaatsen.

 

Plaatsen

Na al deze handelingen is het meubel er klaar voor om afgeleverd te worden. We zorgen ervoor dat degene die dit meubel heeft gemaakt ook bij u thuis komt, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Pas wanneer u tevreden bent gaan onze medewerkers naar huis.