Referenties

Hanratharchitect

Hanratharchitect

Hanratharchitect is een flexibel allround architectenbureau voor onderzoek, interieur- en exterieuropdrachten. Door strategische samenwerking met andere bureaus en bedrijven heeft hanratharchitect talrijke kleine, middelgrote en grote projecten uitgevoerd. Het kantoor is gevestigd in Rotterdam.

Eigenaar van het bureau is Jan David Hanrath. Vanaf 2004 werkt hij als zelfstandig architect. In de jaren daarvoor heeft hij ervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus. 

Hanratharchitect is gespecialiseerd in de bouw en inrichting van bibliotheken en andere publieke ruimtes. 

Op deze pagina ziet u de gerealiseerde projecten in samenwerking met "Hanratharchitect"

Bezoek de website: www.hanratharchitect.nl

Naar het overzicht
Korenbeurs Schiedam
Het monumentale pand aan de gracht in het centrum van Schiedam is door een schitterend ontwerp weer nieuw leven ingeblazen. Door het combineren van hout, staal, planten en zelfs bomen is er alles uit de kast gehaald...
Chocoladefabriek
In samenwerking met "Hanrath Architecten" hebben wij de oude chocoladefabriek in Gouda om mogen toveren tot een multifunctioneel gebouw.
Plug-in Bibliotheek
De plug-in bibliotheek is een concept wat door elke instantie gebruikt zou kunnen worden. Wij zijn namelijk in staat om deze verplaatsbare bibliotheek in 1 dag op te bouwen. Dit zorgt ervoor dat deze opstelling...